dinsdag 23 augustus 2011

Kerst 2010 Top 10 Toys


Elk jaar de best beoordeelde speelgoed aan te passen terwijl dat vorig jaar voor. Dan over het algemeen er zijn er die zelfs zijn beschikbaar rug. Dit jaar heeft een aantal verrassingen in petto en een revisited paar klassiekers. Hier zullen een aantal die behoren tot de eerste 10 wedstrijden van dit helpen uw directories van een groot aantal retailers te maken in aanvulling op de bruto verkooppunten.

Voor ieder individu dat niet vergeten, zal s PLAYSKOOL Alphie de bouw van een grote comeback. Hij kan een speelbal automatische robot die jonge mensen aanbidden terwijl hij / zij faciliteert kleuters ontdekken hun kleuren, getallen, tekens geluiden, design sorteren samen met patronen, leiden tot en effect, woordenschat groei, en ook meer zijn. Zijn banden branden, hij / zij zingt, levert audio in aanvulling op houdt in om te kunnen chatten. Kinderen kunnen zich vermaken met dit soort van top pop dat is de nieuwste variant met de Alphie van uw jaren tachtig. Dit is een interessante kerst beloning en zou bijna elk kind plezier bij het openen.

LEGO is zeker geaccepteerd voor zijn ingenieuze en langdurige maken van speelgoed en spelletjes, plus niet minder dan een typisch maakt de top 10 speelgoed per jaar.Ze collectie in een zeer een aantal goederen die je zou kunnen maken en op dit moment onder meer bebouwbare en ook creatieve games, waaronder de Hogwarts bordspel. Dit avontuur bevat 332 LEGO items om uw online game bord, naast instructies voor 2-4 spelers te maken. In dit spel, gamers switch objecten, trappen met mogelijk verhuizen klaslokalen die zal belemmeren hun tegenstanders. Ouders en ook docenten, alsof het met betrekking tot het potentieel om ook creativiteit, probleemoplossend vermogen te activeren en proberen om kinderen belangstelling te houden. Dit kan een onderscheidend en ook interessant Kerstmis product voor vrijwel iedere baby die is in de bouw plus strategie.

Meer grote speelgoed zal de gemeenschappelijke LEGO bouwdozen. De vast te stellen voor nieuwe kinderen in de leeftijd 18 maanden over een paar jaar zal Duplo Building vast (model range 5380), waarvan er gebeurt met behulp van 71 LEGO stenen worden. Plaatste de die afstuderen met dit LEGO Ultimate Building collectie (model bedragen 6166), dat is zeker goed voor een lange tijd 4-12 een lange tijd oud zijn. Het wordt geleverd met 405 items in aanvulling op de informatie van uw vijf modellen te bouwen met foto's van 25 extra zullen ze proberen.

LEGO zal speelgoed hebben een leidende met betrekking tot de volwassen kinderen, andf de andere die behoren tot de meest fascinerende zal rond de best beoordeelde 10 dieren lijst.Deze meest up-to-date en favoriete set is bekend als de bijzondere LEGO Mindstorms NXT 2.0. Praat met betrekking tot een spannende kerst geschenk, dit is de robotica pakket dat u kan daarna het programma dat robot hoe u wilt bouwen. Geschikt voor altijd 10-18, het komt met instructies om vijf spinnen te ontwikkelen om je te helpen leren naast vinden toegepast om de werkelijke kit. Van daaruit kunnen mensen instructies vinden om meer, message boards bouwen wanneer mensen praten over hun ideeën en ook de creaties, programma's die je kon een greep van te krijgen van een laptop, plus nog veel meer. Dit is een van de vele bijna alle plezier methoden om robotica, de computer ontwikkeling van het systeem te ontdekken en hebben een start op de planeet met betrekking tot technologie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten